Adverteren

Met duizenden unieke bezoekers per maand die meer dan drie pagina’s lezen per bezoek is Leukedingendoen.info een unieke website met een aantal duidelijke doelgroepen. Onze bezoekers komen voor 97% uit Nederland en zijn geïnteresseerd in een leuke dag uit! Voornamelijk vrouwen tussen 20 en 40 bezoeken Leukedingendoen.info.

Wil je adverteren? Er zijn allerlei mogelijkheden!
Webwinkel als Koopeenslee, de Telegraaf Tickets en Totaalspeelgoed en evenementen als Kerst in oud kampen gingen u al voor.

  • Plaatsen artikel voor onbepaalde tijd: €49,-
  • Heeft u een andere wens? Neem dan contact met ons op.


Voorwaarden artikel plaatsen: Wanneer u zelf een artikel schrijft, is het belangrijk te weten dat wij de kwaliteit van Leukedingendoen.info hoog willen houden. Dit betekent dat een artikel aan een aantal eisen moet voldoen. Het artikel moet minimaal 200 en maximaal 400 woorden bevatten. Daarnaast moet de spelling natuurlijk correct zijn. Een artikel mag maximaal één link bevatten. Het artikel moet altijd uniek zijn en mag zich nog niet op het internet bevinden!
Bedenk dat een artikel dat ‘leuk is om te lezen’ meer lezers en kliks oplevert! Alleen reclame heeft dus eigenlijk geen zin.
Voorwaarden advertentie plaatsen: Wij plaatsen nooit advertenties naar erotische of andere, voor deze website, ongepaste content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>