Alles van vroeger tot nu, compact in een leuk museum

Alles van vroeger tot nu, compact in een leuk museum. Alles wat er verkocht wordt in Nederland, daar is natuurlijk ooit een eerste versie van gemaakt. Al die eerste versies zijn weer verdeelt in verschillende museums.

Van de eerste paar schoenen tot het eerste mobiele telefoontje, alles is te zien in een van de museums in Nederland. Een leuk museum is natuurlijk moeilijk te vinden, omdat er zoveel museums zijn in Nederland, daarom zetten wij er een paar op een rijtje!

Een leuk museum is bijvoorbeeld Madam Tussauds, een museum vol met wassen beelden van bekende Nederlanders en wereldsterren. Laat je vrienden en/of vriendinnen geloven dat je echt met bijvoorbeeld Gerard Joling op de foto bent geweest, terwijl dat gewoon een wassen beeld is! Het is natuurlijk hartstikke grappig en leuk om al deze ‘echte’ mensen te zien, en er mee op de foto te gaan.

Wil je lekker een half dagje naar een leuk museum, en ben je helemaal fan van stripboeken? Dan is het Nederlandse Stripmuseum echt iets voor jou. In dit museum kom je al jouw stripfiguren tegen, waaronder bijvoorbeeld Donald Duck, Suske & Wiske, Paulus de Boskabouter en nog vele andere stripfiguren. Echt een aanrader in dit museum is het doolhof, in dat doolhof kom je al de stripfiguren tegen.

Vind jij het heel interessant om wat dingen te weten te krijgen over de tweede wereldoorlog? En wil je alles te weten komen over Anne Frank? Dan is het Anne Frank museum echt een leuk museum voor jou. Hier kom je er helemaal achter wat er toen is gebeurt door middel van beelden, foto’s en andere spullen van Anne Frank. Ze hebben zoveel mogelijk opgesteld, zodat het bijna geheel duidelijk is hoe het er toen allemaal aan toe ging.

Ook een leuk museum is het Stedelijk Museum, oftewel het SM. Dit museum zit helemaal vol met internationale kunstcollecties en andere schilderijen en kunstwerken. Als je veel om kunst geeft is dit natuurlijk een leuk museum. Dit museum is te vinden in veel grote steden zoals ”s-Hertogenbosch, Alkmaar en Zwolle. Het bekendste stedelijk museum staat natuurlijk in Amsterdam en is sinds een paar weken weer geopend na een jaren lange verbouwing. eAlles van vroeger tot nu, compact in leuke musea door heel Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>