Bekende pretparken in Nederland

….Een dag met sprookjes en attracties!

Ieder kind vindt sprookjes en attracties natuurlijk helemaal het einde, alleen welke bekende pretparken zijn er in de categorie attractieparken Nederland? Welk prerpark in Nederland kiest u voor een leuk dagje uit? Hier onder volgen er een aantal bekende pretparken in Nederland en vooral ook de verschillen en kenmerken van de parken.

Laten we beginnen bij een van de bekende pretparken, misschien wel de bekendste. De Efteling in Kaatsheuvel is een sprookjesland met een enorme oppervlakte en vele attracties. Ook kunt u hier overnachten en verschillende arrangementen boeken. Beleef alle sprookjes in de Efteling, en geniet van alle spannende attracties. Overigens is de Efteling in 1933 geopend en bestaat volgend jaar dus alweer 80 jaar.

Een van de andere bekende pretparken is natuurlijk Walibi World, misschien wel net zo bekend als de Efteling. Walibi world heeft alleen meer de nadruk gelegd op de attracties in het park, en de Efteling is heel erg sprookjesachtig. Walibi world is een park vol met grote, leuke maar vooral spannende attracties.

[/col_1_1] [col_1_1]

Voor de kinderen is Plopsa Indoor Coevorden een van de bekende pretparken. Wat ze normaal op tv zien, zien ze in dit park tot werkelijkheid. De tickets zijn €17,50 per persoon, of je kunt een abonnement nemen van €29,- voor kinderen van ≥ 85cm en < 1m of kinderen en volwassenen ≥ 1m €79,- en online €69,-. Ook maakt dit park uitgebreid gebruik van acties en shows, met bijna elke dag een show!

Ook een goedkope maar toch een van de bekende pretparken is Duinrell. Dit is een park met ontzettend veel bezigheden, niet alleen attracties. Een zwembad en een camping is een van die bezigheden van Duinrell, dus is het ook wel handig om een zwembroek mee te nemen natuurlijk. U kunt bij de ingang een combinatie van de 2 activiteiten kopen, dan wordt het een prijs van €19,50 van het park en €3,50 voor 2 uur in het Tikibad.

Attractiepark Slagharen is echt een park waar je ontzettend veel kan genieten van de spannende attracties. Ook kun je hier genieten van de bungalows die daar te huur zijn. De attracties in dit park zijn gigantisch, zoals bijvoorbeeld de Thunder Loop. Dit park ligt natuurlijk in Slagharen en u kunt al binnen voor €22,50. [/col_1_1][/columns_11]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>