Dagje skiën in een indoor skibaan

Aan een indoor skibaan zitten ontzettend veel voordelen, zoals:

- Skiën in eigen land, dus je hoeft niet lang te reizen
- Niet duur (1 les voor ongeveer 18 euro)
- Geen eigen spullen nodig, kunnen daar gehuurd worden
- Een heerlijke dag met het gezin
- Ideaal voor iedereen die van sneeuw houdt

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de indoor skibaan ‘Skifit’ in de mooie Brabantse stad Eindhoven. Skifit heeft een groot assortiment waar meerdere activiteiten te doen zijn. Niet alleen skiën is er mogelijk, maar gehele arrangementen is ook zeer aantrekkelijk. De skibaan is geheel af

te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest waar u dan gezellig met uw collega’s lekker van de piste af kunnen glijden. Na het skiën kunt u nog lekker nagenieten van de sfeer in de bar bij de indoor skibaan. Buiten het skiën in eigen land is het natuurlijk ook mogelijk om een dagje lekker te snowboarden. De skibaan is ook zeer kindervriendelijk, doordat ze ook het kinderskiën aanbieden.

In Uden is ook een zeer aantrekkelijke indoor skibaan waar u heerlijk kan genieten van een dagje weg met de kinderen. Ook heeft u de gelegenheid om lessen te nemen op de skischool op dezelfde locatie. Eventueel is het ook mogelijk om privélessen te nemen tegen een iets hoger tarief. Vrij skiën en/of snowboarden is zeer aantrekkelijk, omdat u een dagdeel(4 uur) zelf vrij kunt plezier maken. U betaald enkel een bedrag van 15 euro en 10 euro borg en dan kunt 4 uur vrij skiën of snowboarden.

Wat maakt skiën in eigen land zo leuk?

Doordat het in eigen land is, is het zeer snel bereikbaar en hoeft u niet helemaal een vakantie te boeken in een sneeuwland. Het is een zeer actieve activiteit en zeker leuk om een keer te proberen met het gezin!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>