Dagje uit met kinderen

Er is natuurlijk een zeer uitgebreid aanbod te vinden van activiteiten en “dagjes uit” die je samen met je kinderen kunt gaan ondernemen. Meestal gaat het om drukke activiteiten die veel inspanning vergt van zowel je kinderen als van jezelf. Net zoals wij, zijn ook veel kinderen onbewust gespannen door de vele indrukken van het dagelijkse leven en door de grote invloed van media zoals tv en computers tegenwoordig. Hoe leuk zou ’t zijn om eens een dagje volledig te kunnen ontspannen met je kids waarbij je zelf ook nog ‘s lekker tot rust kunt komen. ..
Urban Oasis in Den Haag maakt dit mogelijk! Bij deze unieke City welness in Den Haag kunt u genieten van een heerlijke ontspannen en relaxed dagje uit met kinderen. Naast de rustgevende ambiance van Urban Oasis zorgen diverse geuren en geluiden ervoor dat ook de bezoekers tot rust komen. Ouders met hun kinderen vanaf 8 jaar kunnen samen genieten van een zogenaamde SpaCapsule beleving of een zuurstof aromatherapie. Dit zijn methodes waarbij de zintuigen op een unieke wijze geprikkeld zullen worden. Tevens kun je samen met je kinderen genieten van een ontspannen watermassage met kleding aan.
parfum makenBij Urban Oasis kun je ook terecht voor een workshop parfum maken voor je kinderen. Dit is een enorm leuke- maar vooral unieke ervaring en een bijzonder cadeau om bijvoorbeeld je dochter te geven. Ze kan dan samen met vriendinnen hun eigen parfum samenstellen.
Neem snel eens een kijkje op www.urbanoasis.nl voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en arrangementen en beleef samen met je kinderen een bijzonder dagje uit !