Dierentuinen Nederland

Ben je helemaal gek van dieren, of hou je gewoon van een lekker dagje uit. Dierentuinen Nederland kan je een heerlijke dag uit aanbieden. Je kunt genieten van de dieren die je altijd al wou zien, en je ontdekt er ook de nieuwste dieren die je nog niet eens kende.

Gratis kaarten winnen voor de dierentuin? Klik hier

Van kleinste tot grootste diersoorten zijn te vinden in de verschillende parken, we zetten er natuurlijk weer een aantal op een rij.

Een van de bekendste van de Dierentuinen Nederland is diergaarde Blijdorp. Ze staan vooral bekend om hun grote en mooie aquarium. Er zitten ongelofelijk veel vissoorten in waaronder: haaien, zeeschildpadden, barracuda’s, koningspinguïns, haringen, zeeotters en zeeleeuwen. Het bijzondere aan dit aquarium is dat je eronder door loopt, dus dat is echt een gave belevenis! Ook hebben ze hier exotische vlinders, vogels en planten.

Als je helemaal gek van dolfijnen bent is Dolfinarium Harderwijk een echte aanrader van de collectie Dierentuinen Nederland. Ook hier zijn allerlei zeedieren te vinden, zoals: walrussen, bruinvinvissen, zeerobben, zeeleeuwen en zelfs nijlpaarden. Een van de leukste dingen die je in het park kan vinden, is natuurlijk de dolfijnenshow. Ook zijn er een aantal andere shows zoals de piratenshow en snor(rrrr)show met de walrussen.

De Beekse Bergen is ook een erg leuk dierentuin, die je ook eigenlijk niet mag missen. Dit safari park kan je een ontzettend leuke dag geven. Je kunt er allerlei leuke safari’s beleven en genieten van hoe dicht je bij de dieren mag en kan komen. De roofvogelshow is ook een zeer leuke show waar je ook zelf een roofvogel mag vasthouden. Ook is het mogelijk de safari met je eigen auto te doen, wel is dit op geheel eigen risico.

De laatste die we bespreken uit de categorie Dierentuinen Nederland is Apenheul. Een groot park met (logisch) alle soorten apen die je maar kunt bedenken. Eigenlijk een hele leuke maar ook lachwekkende ervaring die je meegemaakt moet hebben. De apen verschillen van maten, er zijn super kleine en schattige, maar er zijn ook grotere rond. Het is echt de moeite om een keertje er heen te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>