Een leuk dagje uit met vriendinnen

Terwijl de man op het werk is, en jij een dagje vrij hebt wil je toch wel even een leuk dagje uit met vriendinnen. Maar wat zou je nou moeten doen, als je een leuk dagje uit met vriendinnen  wilt?

 In deze tekstl gaan wij een aantal tips geven wat je nou kunt gaan doen met een dagje uit met vriendin.
Je kunt natuurlijk ook een dagje uit met vriendin naar ‘het Gooi’ en de levensstijl daar eens beleven. Er zijn allerlei activiteiten te beleven, zoals bijvoorbeeld een kijkje nemen in de nieuwe haven in Huizen, of in het mediapark (instituut voor Beeld en Geluid), of loop met je vriendin samen lekker over de Bussumerheide. Je kunt niet ‘het Gooi’ verlaten zonder een ijsje te hebben gehaald bij ijssalon ‘de Hoop’.Ga je toevallig binnenkort trouwen, en wil je een jurk gaan passen? Ga dan lekker met je vriendin naar allerlei bruidswinkels en pas alle jurken die je leuk vind, om misschien juist wel niet leuk vind. Gekke jurken, mooie jurken, leuke jurken, sexy jurken of gothic jurken, het maar allemaal niet uit, als je maar heerlijk kunt genieten en lachen met je vriendin. Je kunt natuurlijk ook van te voren met je vriendin heerlijk lunchen, en daarna de jurken gaan passen.

Een echt top uitje om met je vriendin te doen is de trend ‘High Tea-en’. Het is tegenwoordig heel bekend onder de vriendinnen, en het is ook geheel goedkoop (Dus geen zorgen mannen!). Je kunt het op elk tijdstip van de dag doen. Lekker met je vriendin bijkletsen, onder het genot van allerlei soorten en smaken thee en hapjes. Alle roddelverhalen komen die dag op tafel en je kunt je heerlijk uitleven met de verhalen die jullie elkaar nog hadden beloofd te vertellen.

Een andere tip voor een dagje uit met vriendin is het ouderwetse shoppen. Natuurlijk een hele gezellige activiteit waar ook vaak bij gelachen wordt als er bijvoorbeeld rare en stomme kleding aangetrokken wordt. Een fotoalbum is meestal ook wel het eindresultaat van een dagje shoppen. Ook zoals bij het jurken uitzoeken, kun je voor het shoppen ook een heerlijke hap gaan opzoeken bij een lunch café of iets dergelijks.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>