Een spannend uitje: Moordspel

Je kent het wel, zullen we iets leuks doen? Ja, maar wat!? Of een feestje waar je al een tijdje naast elkaar zit en de hele standaard riedel over het weer, werk en de politiek hebt gehad. Kwam er maar wat leven in de brouwerij.

Wil je eens wat anders dan anders? Wil je mensen met elkaar in cotact brengen en ze een andere kant van zichzelf laten zien? Doe dan eens spel. Een spel geeft een geheel andere dynamiek op een feest. Of het nu met familie is, met vrienden of met verschillende groepen gasten die elkaar niet kennen. Ook voor bedrijven die met hun team willen ontspannen of aan teambuilding willen doen hebben baad bij een spel. Niet alles gaat om plezier. Er zijn ook spelvormen waarbij men elkaar feedback geeft over elkaars talenten of spellen waarbij mensen zicht krijgen op hun eigen mogelijkheden. Mocht je juist alleen willen ontspannen dan kan dat natuurlijk ook! Allemaal leuke dingen doen!

Wat voor spellen zou je dan kunnen doen? Dat verschilt natuurlijk wat je wil bereiken en in welke samenstelling je bent. Een vrijgezellenfeest heeft een heel ander spel nodig als een teambuilding. Maar over het algemeen heb je al veel plezier met spellen als Wie is de mol? en een spannend moordspel. Je kunt ze zelf organiseren en aanpassen op je eigen situatie.

Natuurlijk zijn er ook andere spellen: Bucketlists waarbij je ludieke opdrachten moet doen. Speurtochten voor kinderfeestjes, rollenspellen waarbij je in de rol je spel spelt zoals in een maffiaspel. De mogelijkheden zijn eindeloos het is maar net hoe ver je wilt gaan. Echt een leuk dagje uit dus!

Bovendien, als je wil kan er vaak ook een spel speciaal op maat voor je gemaakt worden. Zo krijg je dus een spel die speciaal aangepast is op je eigen situatie.

Wil je eens wat anders dan anders op je feestje? Zoek je iets om het ijs te breken of wil je een verpletterende indruk maken? Speel dan een moordspel, bucketlist of een wie is de mol spel of een ander spel. Kijk voor meer informatie op www.feest.co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>