Goedkoop dagje pretpark met kids

Een dag naar een pretpark vinden kinderen altijd geweldig. Maar een dagje naar de De Efteling met z’n vieren kost ruim 120 euro, plus parkeren, frietjes en een ijsje. Maar er zijn in Nederland ook heel erg veel binnenspeeltuinen en pretparken die een stuk minder kosten.

Daarom ben ik opzoek gegaan naar een goedkoop dagje pretpark met kids. Pretparken waar je met 2 volwassen en 2 kinderen minder dan €55 kwijt bent voor een hele dag inclusief parkeren.

Goedkoop dagje pretpark met kids

Zo kun je dus makkelijk geld besparen op een pretpark, zowel in de zomer als in de winter. €55 is nog steeds veel geld, maar deze parkeren zullen zorgen voor een onvergetelijke dag!

Familiepark Aquabest (Best, NB)

Dit park is zowel in de zomer als in de winter perfect. Het park is namelijk verdeeld in twee delen, een binnen en een buiten gedeelte. In deze grote binnenspeeltuin zijn allerlei kermisattracties te  vinden zoals een draaimodel en botsauto’s en verder een groot klimpark. In de zomer is ook het buitengedeelte open, waar o.a. een reuzenrad en twee achtbanen te vinden zijn. Ook kun je in dit park in de zomer in het meer zwemmen.

Kosten zomer voor 4 personen: €11,95 p.p + €4 parkeren = €51,80 Kosten winter voor 4 personen: €9,95 p.p + €4 parkeren = €43,80

Drouwener zand (Drouwen, DR)

Dit park is vooral leuk in de zomer, voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het park is niet groot, maar kinderen kunnen zich er makkelijk een hele dag vermaken. De entree is inclusief eten en drinken (ijsjes, friet, vers fruit, koffie en meer), hieraan ben je dus geen extra kosten kwijt, da’s makkelijk geld besparen! Het park heeft voor warme dagen een waterplein. Voor mindere dagen is er de indoor apenkooi. Verder is er o.a. een piratenboot en een authentieke carrousel.

Kosten 4 personen: €12 p.p + €3 parkeren = €51 inclusief eten en drinken! Kosten juli en augustus 4 personen: €13 p.p + €3 parkeren = €55 inclusief eten en drinken!

[/col_1_1] [col_1_1]

Speelstad Oranje (Oranje, DR)

In dit grote indoor park is voor kinderen tot 14 jaar van alles te beleven. Er zijn onder andere een achtbaan, bootjes, trampolines, een schommelschip en een spelletjes hal. Voor de allerkleinsten is er o.a. een mega zandbak en een treintje. Dit park is vooral geschikt wanneer het minder weer is, omdat alles overdekt is. Parkeren is hier gratis. Op de website staan vaak acties, zoals 10% korting bij het online kopen van kaarten of gratis entree voor de jarige, zo kun je nog meer geld besparen. Een ontzettend leuk park!

Kosten voor 2 volwassen en 2 kinderen:€11 per volwassene, €13,50 per kind = €49

De valkenier (Valkenburg, LB)

Dit kleine pretpark in het plaatsje Valkenburg is zowel in de zomer als de winter leuk om te bezoeken. Het park is opgedeeld in een binnen en een buitendeel. Binnen is er o.a. een spookkasteel, buiten zijn er waterfietsen, een achtbaan en een reuzenrad. Uniek aan dit park is dat er ook een mindervaliden speeltuin is.

Prijs voor 4 personen: €9,50 p.p. + €4 parkeren = €42

Splesj (Hoeven NB)

Dit waterpretpark is de grootste van Nederland. Op een warme dag kun je je hier een hele dag vermaken. Dit geldt niet alleen voor de kinderen, maar ook voor avontuurlijke ouders. Er zijn twee speel kastelen voor de jongere kinderen en verder meerdere zwembaden, een aantal glijbanen en allerlei waterattracties.  Ook is er een grote speeltuin en een binnenzwembad.

Mocht het minder weer zijn dan kun je je ook een dagje in de indoorspeeltuin met o.a. klimtorens met touwbruggen en springkussens vermaken. Voor de aller kleinsten is hier een aparte hoek ingericht. In de zomer kun je je hier een hele dag vermaken, in de indoor speeltuin een aantal uur.

Prijs voor 4 personen waterpark: €11 p.p + €4 parkeren = €48 Prijs voor 2 kinderen en 2 volwassenen binnenspeeltuin: 4,50 per kind, volwassenen gratis + €4 parkeren = €13

Heb jij nog tips voor de bezoekers van Leukedingendoen.info voor een goedkoop pretpark of ander leuk dagje uit? Laat dan je reactie achter! 

[/col_1_1][/columns_11]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>