Lekkere leuke dingen doen

Een lekker uitje, dat klinkt als muziek in mijn oren! Er zijn allerlei musea en natuurlijk workshop met of over lekkere dingen. Speciaal voor jou hebben wij allerlei lekkere uitjes gezocht!

Het Bakkerij museum: Leuk voor kinderen en hun ouders maar ook zeker voor een dagje met collega’s of als uitje voor de hele familie. In dit bijzondere museumtheater ga je zelf aan de slag en maken jullie allerlei lekker brood. Ook nog eens een prachtige locatie, het museum is namelijk gevestigd in de oude stadspoort.

Hertog Jan brouwerij: Een leuke en leerzame dag naar een brouwerij met vrienden, familie of collega’s. Ooit begonnen vier bevriende brouwers deze brouwerij en vandaag de dag zijn de brouw locatie en het recept nog steeds het zelfde. Een rondleiding duurt ongeveer een uur en is inclusief een lekker glas bier. Kinderen mogen ook mee, maar die krijgen naar afloop natuurlijk een glaasje fris!

The Chocolate bar: Lekkerder wordt het niet! Hier (in Nijmegen) kun je allerlei heerlijke chocolade workshops volgen. Maar ook worden er allerlei demonstraties gegeven en kun je er leren over het ontstaan van chocolade en de geschiedenis van deze lekkernij.

Wijn-spijs wandeling: De lekkerste wandeling van Nederland. Deze stadswandeling leidt je naar 8 heerlijke restaurants waar je iedere keer een lekker klein gerechtje met een bijpassende wijn krijgt. Deze wandeling wordt in verschillende steden aangeboden. Je kunt je inschrijven om de restaurants in jouw stad te ontdekken of om gewoon lekker te genieten. Kijk in de agenda waar de wandelingen worden georganiseerd.

Smakelijk…. doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>