Speel een leuke bingo spelletje

Speel een leuk bingo spelletje want bingo is een hartstikke leuk spel dat in Nederland als vanaf jongs af aan wordt gespeeld. Het is een spel dat in een hele grote groep gespeeld kan worden, maar ook thuis in een kleiner groepje. Hierdoor is het uitermate geschikt om op een middag met een aantal kinderen te spelen.

Als je het spel wat minder kent: bingo is een kleine loterij, waarbij een van de groep de ballen 1 voor 1 trekt. Er zijn in totaal 75 of 90 ballen.
Elke speler uit de groep heeft een bingo lot waarop 24 cijfers staan. Bij elk cijfer dat opgenoemd wordt door degene die de ballen trekt moet je kijken of deze overeenkomt met een cijfer van jouw bingo lot. Als dat het geval is kan je deze doorkrassen of doorstrepen. Als de bovenste rij, onderste rij of de volle kaart is doorgekrast dan heb je een bingo. Vaak wordt eerst begonnen met de bovenste rij, daarna de onderste en daarna de volle kaart.

Als je het spel thuis wil spelen heb je het volgende nodig: bingorad, bingoballen, bingoloten en potloden. Vaak worden deze als een complete set verkocht in speelgoedwinkels, dus dat is erg gemakkelijk. De rest wijst zich vanzelf, want er zit ook een handleiding bij waarin het spel wordt uitgelegd.

Mocht je zelf ook eens niets te doen hebben, dan kan je bingo ook online spelen. Op deze website kun je eerst lezen hoe bingo op het internet gespeeld wordt en naar welke websites je daarvoor het best kan gaan. Om online bingo te spelen hoef je niet eens iets te downloaden of de installeren, dat kan gewoon echt online. Het enige wat je hoeft te doen is je eerst registreren (kost 5
minuten) en daarna krijg je gratis bingo geld om mee te spelen.
Uiteindelijk kan je zelf beslissen of je bingo loten wil kopen om mee te doen met grote geldprijzen en leuke andere prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>