Naar de musical

In het Circustheater Scheveningen is op dit moment de musical Wicked te zien. Een betoverend verhaal over de vriendschap tussen een blonde en een groene heks. Helaas stopt deze musical op 11 januari 2013, maar niet getreurd, er staan super leuke nieuwe musicals op het programma!

Vanaf 2 januari is namelijk Doornroosje te zien en ook de musical Sister Act staat voor volgend jaar op het programma.

Overal om je heen zie je reclame voor Wicked, namelijk op tv, in Goede Tijden Slechte Tijden, op de radio, op websites en ga zo maar door. De musical is alleen in het Circustheater Scheveningen al door 600.000 mensen bezocht, wereldwijd zelfs door 27 miljoen. Een echte hit zullen we maar zeggen en een absolute aanrader! Het verhaal gaat over de vriendschap tussen een blonde, populaire en stijlvolle heks (Glinda) en een groene, onbegrepen en strijdlustige heks (Elphaba). De cast bestaat onder andere uit Willemijn Verkaik, Jim Bakkum, Ferry Doedens (Lucas GTST) en Keet! Wicked draait exclusief in het Circustheater Scheveningen en kan goed worden gecombineerd met een dagje leuke dingen doen in Scheveningen of een dagje leuke dingen doen in Den Haag. Let op: deze musical draait nog maar tot 11 januari 2013!

Vanaf 2 januari 2013 is de musical Doornroosje te zien, een musical voor jong en oud. Speciaal voor kinderen is er een winactie: kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur, schrijf je in bij de toverbalie in de foyer van het Circustheater  Scheveningen en win een sprookjesachtige prijs! Ook is er na afloop van de musical een Meet& Greet met alle sprookjesfiguren. Er zijn al 3e-rangs kaarten verkrijgbaar vanaf €14,00! Let op: de musical draait alleen ’s middags om 14.30.

Dan wordt er volgens jaar nog een superleuke musical verwacht in het Circustheater Scheveningen, namelijk Sister Act. Veel van jullie zullen de gelijknamige films kennen met Whoopi Goldberg in de hoofdrol. De musical gaat over diva Deloris die haar toevlucht zoekt in een klooster. In dit klooster bevindt zich de zeer strenge Moeder Overste en een groep met weinig stemvaste nonnen. Deloris helpt haar ‘zusters’ met het vinden van hun stem en herontdekt tijdens deze zoektocht ook haar eigen stem. Een zeer swingende musical met een hoop humor! Sister Act is volgend jaar exclusief te zien in het Circustheater Scheveningen.

Naast bovengenoemde musicals is er natuurlijk nog veel meer leuks te belevingen in het Circustheater Scheveningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>