Onbekende pretparken, maar een leuk dagje weg!

Er zijn talloze pretparken in Nederland, heel veel bekende pretparken, maar ook heel veel onbekende pretparken, maar een leuk dagje weg! Wat wel een feit is, is dat ieder kind in elk pretpark plezier kan maken.

Pretparken bestaan al lang, in 1933 is het bekendste pretpark in Nederland de Efteling gebouwd. Laten we wat pretparken op een rijtje gaan zetten met onbekende pretparken.

Een van de onbekende pretparken is het land van Jan Klaassen, helemaal leuk voor kinderen. Echt een toppark als je met de kleine kinderen een leuk dagje uit wilt. Het land van Jan Klaassen ligt in het dorpje Braamt, en is makkelijk te bereiken. In dit pretpark zijn ook een aantal gemakkelijke en goedkope arrangementen waarbij u bij een klein bedrag bijvoorbeeld de entree hebt inclusief patat, kabouterlimonade en een ijsje!

Heeft uw zoon of dochter altijd al gedroomd om een piraat te zijn? Dat kan bij het Arsenaal in Vlissingen. Ze kunnen zich de hele dag vermaken met verschillende activiteiten zoals een piraten missie uitvoeren zodat ze te weten komen hoe een echte piraat zich voelt en gedraagt. Ook kunnen ze de grote zeedieren verzameling zien die het Arsenaal heeft. En misschien wel het spannendste van allemaal, ze komen ook oog in oog te staan met een èchte haai!

Mini Mundi in Middelburg leuk attractiepark voor de kleintjes! Het is een van de compacte onbekende pretparken. De intree is zeer goedkoop (€8,50), maar je kunt hier prima een geweldig

Een van de onbekende pretparken, maar toch goed voor de prijs van de ‘Beste dagje uit verkiezing’! Het oud valkeveen, voor €9,75 heeft u een heerlijke dag! Lekker met de kids een dagje spelen in het speelpark. Ook kunt u genieten van de shows die er dagelijks gegeven worden. Kortom een heerlijke dagje uit voor een klein prijsje.dagje uit beleven met kleine kinderen! Ook in dit park zijn verschillende arrangementen te verkrijgen, u heeft bijvoorbeeld al een kinderfeest bij Mini Mundi voor €9,50 per persoon!
Al zijn ze nog zo jong, in Verkeerspark Assen kunnen ze lekker rondscheuren in verschillende voertuigen. Niet echt een van de attractieparken Nederland, maar wel heel erg leuk voor de kinderen. Ook zijn er een aantal kleine attracties te vinden in het park.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>