Overdekte speeltuin

Ieder (klein) kind kan zich vermaken in de speeltuin, maar natuurlijk niet als het slecht weer is. Daar is dus het alternatief op uitgevonden, een overdekte speeltuin, ideaal uitje bij slecht weer natuurlijk. Het is een activiteit die goedkoop is, maar toch heel leuk is om te doen.

Wederom gaan wij weer een aantal leuke overdekte speeltuinen op een rijtje zetten.

Ballorig heeft tientallen vestigingen in Nederland en is een hele leuke overdekte speeltuin, waar je lekker met het gezin naar toe kan gaan, of natuurlijk je (kinder)feestje vieren. Om het nog aantrekkelijker te maken kun je profiteren van een van de arrangementen, bijvoorbeeld ochtendarrangementen of groepsarrangementen. Ook staat er buiten een mega trampoline waar je je heerlijk op kan uitleven.

Race planet in Amsterdam is weer net iets anders dan de doodnormale overdekte speeltuin. Deze Kids playground is een leuke overdekte speeltuin in Almere, maar ook in Apeldoorn en Delft. In dit overdekte speeltuin kun je allerlei speeltoestellen beklimmen. Hier wordt ook veel gebruik gemaakt van kinderfeestjes, schoolreisjes en groepsarrangementen. Ook is er op de site een kleurplaat te vinden die je zo mooi mogelijk moet inkleuren, en de winnaar krijgt fantastische prijzen, zoals bijvoorbeeld een compleet arrangement voor jou en 2 vriendjes/vriendinnetjes met gratis intree , frietjes+snack, drinken en een ijsje.speeltuin geeft er nog eens een extra leuk tintje aan doordat je in allerlei voertuigen mag en kan rijden. Ook zijn er natuurlijk ook gewoon speeltoestellen aanwezig waarop de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Het is ook zeer aantrekkelijk voor de papa’s omdat er ook autosport aanwezig is en andere auto bezigheden.

Ook een super leuk en overdekte speeltuin is Schateiland Zeumeren. Hier kun je urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goudzoeken, springen en glijden, schieten met kanonnen, bootjes besturen en nog veel meer. Oftewel, heel gezellig en avontuurlijk dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>